Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

AUZ 06 Rozsdamentes, szabadon álló WC

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AUZ 06 egy rozsdamentes WC, szabadon álló kivitelben. Tartalmazza a szürke ülőkét is, amely edzett, tartós műanyagból készül (fehér vagy fekete ülés rendelhető). Alkalmas minden olyan helyre, ahol nem lehet fali WC-t használni (pl. A fal alacsony teherbírása esetén). Normál kivitelben a kimenet a falba van irányítva. A padló felé irányított kivezetés az ügyfél kívánságára lehetséges.

Telepíthető egy AUZ 3  automatikus öblítő rendszerrel vagy AUZ 5-II (falon belüli WC-modul) öblítő rendszerrel, beleértve az öblítőtartályt is. Az AUZ automatikus öblítő rendszer optoelektronikus érzékelőn alapul. A WC használata után az elektromágneses szelep kinyílik, és ezt automatikus öblítés követi.Az AUZ 06 WC-k AUZ 06N-ként is kaphatók – rozsdamentes acél öblítőtartállyal, amely a WC-hez tartozik.

A WC burkolat 1,5 mm, az ülőrész 2 mm vastag rozsdamentes acélból készül.

Az AUZ 06 rozsdamentes AISI 304 acélból készül. Egyéb anyagok (pl. AISI 316) megrendelésre lehetségesek. A tisztításhoz a WÜRTH mosószereket ajánljuk – anyagmegőrzés (0893 121 K) és anyagtisztítás (893 121 1).

Csomag tartalma

  • Rozsdamentes acél wc
  • Műanyag ülőke
  • rögzítési tartozékok

Ajánlott termékek

AUZ 3 – automatikus öblítő rendszer

Ajánlatkérés