Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Megoldásaink

Komplex rozsdamentes megoldások

Kollégáink a projekt megvalósításához segítséget nyújtanak Önnek, hogy az igényeinek megfelelő tervezés után a legjobb megoldással valósuljon meg a beruházás. Ha nem talál konkrét termékeket az oldalunkon, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, hogy közösen megoldást találjunk a projekt sikeres és költséghatékony megvalósítására.

Gyárak, élelmiszer-feldolgozó létesítmények

Megoldást nyújtunk nem csak élelmiszer-feldolgozó gyáraknak, hanem minden olyan létesítménynek, üzemnek, stb, ahol magasabb higiéniai követelmény szükséges.

Alkategóriák:

Börtön

Vandálbiztos megoldásokat nyújtunk a börtön celláinak és egyéb helyiségeinek felszerelésére, ahol a hangsúly a szándékos rongálás elleni védelmen van.

Alkategóriák:

Felszerelés kempingekhez, autópálya pihenőkhöz, parkolókhoz

Megoldások kempingekhez és autópálya pihenőkhöz, parkolókhoz, beleértve a rozsdamentes WC-ket, piszoárokat, zuhanyzókat, fizetős beléptető rendszereket és minden kiegészítőt akár vandálbiztos akár mozgáskorlátozott megoldásban is.

Alkategóriák:

Higiéniai konténerek tartozékai

Koncerteken, építkezéseken, fesztiválokon, sporteseményeken, stb kitelepített higiéniai konténer melynek belső felszereléseihez nyújtunk megoldást.

Alkategóriák:

Akadálymentesítési megoldásaink

Komplett akadálymentesítési megoldásokkal állunk rendelkezésre. Az idősek, mozgássérültek vagy egyéb okból mozgásukban korlátozott személyek számára segítséget nyújthatnak szaniterjeink, lépcső és korlátliftjeink, lépcsőjáróink. Hallássérültek számára indukciós erősítők, vakok és gyengénlátók számára Braille információs táblák, vezetőburkolatok széles választékban megtalálhatóak termékpalettánkon.

Alkategóriák: