Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

AUZ 01 INV Vandálbiztos, rozsdamentes, falra szerelhető WC fogyatékkal élők számára

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AUZ 01 INV egy rozsdamentes acélból készült, automatika nélküli WC, fogyatékkal élők számára. A WC az AUZ 01 szabványon alapul. Edzett műanyag ülőkével rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében.

Szerelhető az AUZ 3 INV automatikus öblítő rendszerrel és KZ 1 konzollal vagy egy AUZ 5 (falba épített modul) öblítő rendszerrel.
Az AUZ 3 és AUZ 5 öblítő rendszereket és a KZ1 konzolt külön kell megrendelni.

Az automatikus öblítő rendszerek fotocella érzékelőt használnak az érintés nélküli vezérléshez. A szkennelési zónából való kilépés után az öblítő rendszer aktiválódik.
Az AUZ 01 INV szerelvény bemenetei megegyeznek bármelyik általánosan használt kerámia WC-ével. A rozsdamentes acél burkolat 1,5 mm vastag acéllemezből készül.
Magas ellenálló képessége miatt az AUZ 01 INV elsősorban a várhatóan nagyobb terhelésű közösségi létesítmények számára készült, például autópálya pihenőkbe, középületekbe stb., ahol egyszerű higiéniai karbantartásra van szükség, valamint víztakarékos megoldásra.

Az AUZ 01 INV az AISI 304 rozsdamentes acélból készül. Egyéb anyagok (pl. AISI 316) megrendelésre lehetségesek. A tisztításhoz a WÜRTH mosószereket ajánlottuk – anyagmegőrzés (0893 121 K) és anyagtisztítás (893 121 1).

Ajánlott termékek

KZ 1 – a falra szerelhető WC
konzol AUZ 3 INV – a WC automatikus öblítő rendszere mozgáskorlátozottak számára
AUZ 5 – automatikus öblítő rendszer a falon belüli modulban

 

Ajánlatkérés