Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

AUZ 02 INV Rozsdamentes, szabadon álló WC fogyatékkal élők számára

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AUZ 02 INV egy rozsdamentes, szabadon álló WC a fogyatékkal élők számára. A wc az AUZ 02 szabványon alapszik, mely megfelel a fogyatékkal élők számára készült termékekről szóló rendeletnek. A wc edzett műanyag ülőkével látják el a nagyobb kényelem érdekében. A wc tartalmaz egy kivehető háttámlát, amelyet a Kerekesszék Egyesület ajánl.

Kényelmes minden olyan helyen, ahol nem lehet falra szerelt WC-t használni (pl. A fal alacsony teherbírása esetén). Alapkivitelben a kimenet a padló felé irányul. A falba irányított kivezetés az ügyfél kérésére rendelhető.

Telepíthető egy AUZ 3 INV automatikus öblítő rendszerrel és KZ1 konzollal vagy bármely más öblítő rendszerrel, beleértve az öblítőtartályt is. Az AUZ automatikus öblítő rendszer optoelektronikus érzékelőn alapul. A WC használata után az elektromágneses szelep kinyílik, és ezt automatikus öblítés követi.

A WC burkolat 1,5 mm, az ülőrész 2 mm vastag rozsdamentes acélból készül.

Az AUZ 02.INV vandálbiztos változatban ( BSNZ 02.INV ) is készül, amely különösen a börtönök, diagnosztikai és más intézmények korszerűsítésére szolgál, ahol a biztonság a legfontosabb. A vandálbiztos változat nem tartalmaz ülőlapot, minden éle le van csiszolva.

Az AUZ 02.INV az AISI 304 rozsdamentes acélból készül. Egyéb anyagok (pl. AISI 316) megrendelésre lehetségesek. A tisztításhoz a WÜRTH mosószereket ajánlottuk – anyagmegőrzés (0893 121 K) és anyagtisztítás (893 121 1).

Ajánlott termékek

AUZ 3 INV – víznyomásos automata öblítő rendszer mozgáskorlátozottak számára

Ajánlatkérés