Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

ZP 02 beépített rozsdamentes piszoár vályú

Kérje egyedi ajánlatunkat!

ZP 02 egy különböző szélességben rendelhető rozsdamentes vandálbiztos piszoárfal, amelyeket esetlegesen  nagyfokú vandalizmusnak kitett WC-k számára terveztek. A ZP 02 a piszoár beépített modellje,  a falhoz és a padlóhoz van rögzítve. A standard modell a vízellátáshoz szükséges csöveket és ellenálló rongálásgátló rozsdamentes fúvókákat tartalmazza. A piszoárhoz COS időszabályozott öblítés ajánlott. Más típusú öblítésel is rendelhető pl, infra érzékelővel.
A vandálbiztos piszoárokat 4 standard szélességben gyártják. Igény esetén egyéni méretben is rendelhető. A piszoár kialakítása eltér a jobb vagy a bal oldali kimeneti helyzettől (elölnézet). Rendeléskor kérjük, adja meg a szükséges kivitelt.
A piszoár 1,5 mm vastag (AISI 304) fémlemezből készül. Kínálunk egy 2 mm-es vastagságú rozsdamentes lemezből készült vandálbiztos kivitelet is. .Rendelésenként piszoár készíthető más anyagokból (pl. AISI 316). A tisztításhoz WÜRTH mosószereket ajánlottunk – anyagmegőrzés (0893 121 K) és anyagtisztítás (893 121 1).

Csomag tartalma

  • Rozsdamentes piszoár öblítéssel és vízellátással
  • Szerelvények

COS – készülék időzített öblítéshez
Lefolyó (felülről is tisztítható)

Ajánlatkérés