Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

BSK 01 Biztonsági, rozsdamentes, kombinált szett (WC + mosdó + ivókút)

Kérje egyedi ajánlatunkat!

BSK 01 biztonsági kombinált szett, rozsdamentes acél WC-t, mosdót és ivókutat tartalmaz. Vandábiztos megoldás. A vandálbiztos kialakítás és a rozsdamentes acél hosszú élettartamot garantál a legnagyobb igénybevétel esetén is.  Ez a berendezés törhetetlen és nem teszi lehetővé, hogy valaki esetleg önmagában kárt tegyen. A WC, a mosdó és az ivókút működése önálló és mindhárom készüléket egyszerre lehet használni. Mindhárom készülék könnyen kezelhető a különálló biztonsági gombokkal. Az elektronika biztosítja, hogy a víz csak az előre beállított ideig folyjon, még a gomb nyomva tartásakor sem.

Minden készülék beállítható a víz egyedi elosztására, ami jelentős vízmegtakarítást eredményez. A teljes szett kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Homokfúvott felület biztosítja a készülék egyszerű tisztítását és karbantartását.

Két egyszerű módszer van a szett falra szerelésére. Az első módszer a berendezés oldalának rögzítése a falhoz biztonsági csavarokkal. A második módszer a szett rögzítése a falon. Az összes víz- és bemeneti nyílás a készülék belsejében van elrejtve, és a felhasználó számára nem hozzáférhetők. Az elektronikát 12 V, 50 Hz váltakozó feszültséggel táplálják a ZAC 1/50 tápforrásból. A BSK 01 biztonsági szett a mosdó és a készülékkombinációk méretéhez igazítható a vásárló egyéni igényeinek megfelelően. Az első módszer a készlet rögzítése az oldalától a falig biztonsági csavarokkal. A második módszer a készlet rögzítése a falon. Az összes víz- és bemeneti nyílás a készülék belsejében van elrejtve, és a felhasználó számára nem hozzáférhetők. Az elektronikát 12 V, 50 Hz váltakozó feszültséggel táplálják a ZAC 1/50 tápforrásból. A BSK 01 biztonsági szett a mosdó és a készülékkombinációk méretéhez igazítható a vásárló egyéni igényeinek megfelelően. Az első módszer a készlet rögzítése az oldalától a falig biztonsági csavarokkal. A második módszer a készlet rögzítése a falon.

Az összes víz ki- és bemeneti nyílás a készülék belsejében van elrejtve, és a felhasználó számára nem hozzáférhetők. Az elektronika tápfeszültsége 12V, 50Hz a ZAC 1/50 tápegységből. A BSK 01 biztonsági szett a vásárló egyéni igényeinek megfelelően igazítható, kombinálható.

Csomag tartalma

  • a kombinált szett burkolata tartóvázzal
  • kimeneti szelepek – 3 db (1/2 “, 3/4“)
  • rögzítő tömlők G 3/4 “
  • összekötő tömlők – 3 db
  • gömb alakú szelepek – 2 darab
  • elektronika
  • biztonsági nyomógombok – 3 db
  • szerelvények

Ajánlatkérés