Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Nagy kapacitású antivandális, érintés nélküli kézfertőtlenítés

Az ADR 02 egy rozsdamentes acél fertőtlenítő eszköz, amely lehetővé teszi a kezek automatikus fertőtlenítését fertőtlenítőszer permetezésével. A beépített rendszer reagál a kéz behelyezésére a készülék belsejébe, ahol az aeroszolos permetezés automatikusan megtörténik.

Az ADR 02 olyan közterületeken való munkavégzésre készült, ahol rongálás vagy fertőtlenítőszer lopásának lehetősége várható.

Az ADR 02 prioritása:

  1. Biztosítsa az érintésmentes funkciót.
    A nyilvános helyiségekben nem lehet használni a fertőtlenítő tartály szivattyúját. A rendszer érintkezés nélkül működik, amikor a kezét behelyezik, az érzékelő érzékeli a mozgást és a fertőtlenítő oldat adagját a kézre szórják. Az adag szolgáltatási módban beállítható az 1-1,5 ml tartományba.
  2. Hosszabb és karbantartás nélküli működési időt biztosítson.
    A fertőtlenítő folyadék nem tölthető fel folyamatosan a közterületeken. A készülék belsejében található egy 3 literes tartály, fertőtlenítő folyadékkal. 3 liter több mint 2000 adag. A fertőtlenítés szintjét egy ellenőrző üveg segítségével lehet ellenőrizni.
  3. Biztosítani kell a rongálásokkal és a fertőtlenítő oldatok ellopásával szembeni ellenállást.
    Sajnos még a mai helyzet is olyan, hogy egyesek nem akadályozzák meg a mindenkit szolgáló dolgok elidegenedését és megsemmisítését. Az egész készülék 1,5 mm vastag rozsdamentes acéllemezből készül, ami kellően ellenállóvá teszi a rongálásokkal szemben. A fertőtlenítőszerrel ellátott tartály az adagoló belsejében található, és a zár feloldása után elérhető.

Termék megjelenítése