Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

ADR 02 Nagy teljesítményű rozsdamentes, vandálbiztos kézfertőtlenítő készülék

19.560 Ft (Nettó ár: 15.402 Ft+Áfa)

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az ADR 02 egy rozsdamentes fertőtlenítő készülék, amely automatikusan fertőtlenít fertőtlenítőszer befecskendezésével. A beépített rendszer érzékeli a kezek behelyezését az eszközbe, ahol ennek következtében automatikusan porlasztott fertőtlenítőszert fecskendez a berendezés.

Az ADR 02-t olyan közösségi helyszínekre tervezték, ahol vandalizmusra vagy a fertőtlenítőszer ellopására lehet számítani.

Főbb jellemzői:

1. Érintésmentes funkció.

Használatával közösségi helyiségekben elkerülhető a hagyományos pumpás fertőtlenítő flakon érintése. Amint a készülékbe helyezi a kezét, a szenzor érzékeli a mozgást és az adott mennyiségű fertőtlenítő szert a kézre fecskendezi, anélkül, hogy bármihez hozzá kellene érni. Az adagolt mennyiség beállítható a “service” módban 0.3-1.5 ml között. A gyári beállítás nagyjából 0.4 ml .

2. Hosszú élettartam, karbantartást nem igényel.

Közösségi helyiségekben a fertőtlenítő folyadékot nem lehet túl gyakran újratölteni. A berendezésben van egy 3 literes tartály, ami több mint 2000 adagot biztosít. A fertőtlenítő folyadék szintje kívülről látható egy kis üvegfedélen keresztül.

3. Vandálbiztos, valamint lopás elleni megoldás.

Sajnálatos módon napjainkban is előfordulnak olyan esetek, amikor bizonyos személyek megrongálnak vagy eltulajdonítanak közösségi érdekeket szolgáló eszközöket, berendezéseket. A készülék 1.5 mm-es tömör, rozsdamentes acélból készült, ami megfelelő védelmet biztosít a vandalizmussal szemben. A fertőtlenítő folyadék tartálya zárható.

Az AD 02 telepítése

  • Falra függeszthető tiplikkel és csavarokkal.
  • Egyenes felületre helyezhető, például asztalra.

A csomag tartalma

  • ADR 02 rozsdamentes fertőtlenítő készülék
  • Tápegység

Ajánlatkérés