Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

DSO 01 fertőtlenítő állomás videón

Fertőtlenítő állomás gázlóval, cipőmosóval, kézfertőtlenítővel és forgóajtóval. Biztosítja a higiéniát, és korlátozza a be- és kilépést az üzembe.

A védett területen való áthaladáskor nem lehet talpmosás és kézfertőtlenítés nélkül áthaladni. A cipőmosó területre való belépés aktiválja a négy vízszintes forgókefe meghajtását, és ezzel egyidejűleg a fúvókákból hígított fertőtlenítőszeres víz folyni kezd. A dolgozó fertőtleníti a cipőjét a kefék áthaladásával. Ezt követően a dolgozó folytatja a kézfertőtlenítést. A beépített rendszer mindkét kéz egyidejű behelyezésére reagál a készülék belső terébe, ahol az aeroszolos permetezés automatikusan megtörténik. Ha a beállított eljárást betartják, a zöld lámpa kigyullad, a sorompó megemelkedik és a dolgozó áthaladhat. Ellenkező esetben a piros jelzőlámpa kigyullad, és ha a dolgozó nem ismétli meg a beállított eljárást, nem tud áthaladni a forgókapun.

A védett területről való kilépéskor a forgókapun visszakapcsoló gomb található, kézfertőtlenítés nem szükséges. A cipőket ugyanúgy kell mosni, mint a belépéskor, és a borotválkozáshoz függőleges kefék is használatosak. A DSO-ból való kilépés után a kefék automatikusan leállnak. A készülék tisztítása során az egyes kefék, beleértve a szitát is, szerszám nélkül eltávolíthatók és visszahelyezhetők. A készülék a CENTRAL STOP gomb megnyomásával letiltható.

A fertőtlenítő állomás szabadon padlóra szerelhető, és állítható lábakkal van felszerelve, hogy kompenzálja a padló egyenetlenségét. A hulladéklefolyó a padlószint felett van.

termékoldal