Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

MAD 6 INV falba építhető érmeautomata

Kérje egyedi ajánlatunkat!

MAD 6 INV falba építhető ajtónyitó érmeautomata. A MAD 6 INV automata vezérli a világítást , a szellőzőt és a riasztást vészhelyzet esetén, amennyiben  a WC helységben baleset történik. Az érmeautomata beépített csatlakozóval van ellátva az eurokey számára, amely lehetővé teszi a kerekesszékkel közlekedők számára az ingyenes nyitást.

A berendezés alkalmas olyan egészségügyi helyiségeknél, ahol nem csak a bejáratot akarjuk irányítani, hanem egyidejűleg feltételesen a világítást, a szellőztetést, és ha szükséges a vészjelzést is. Az automata két pénznemet fogad el alapváltozatban (CZK és EUR). Egyéb pénznemek beállítása rendelésre lehetséges. A belépésért beállított összegek módosíthatóak. A gép összeadja az érme értékét a szükséges mennyiségig (vissza nem ad többletfizetés esetén).
Az érmeautomata az eurokey – MAD 6 változat integrált csatlakozója nélkül is rendelhető.

A MAD 6 INV kétféle üzemmódba állítható:

1) ajtózárás nélkül – ezt a beállítást akkor használjuk, ha az automata vezérli a belépést és az ajtó minden alkalommal kinyílik, amikor a szükséges mennyiséget behelyezik

2) ajtózárással – ezt a beállítást akkor alkalmazzák, ha egy WC bejáratának vezérléséről van szó, ahol az ajtót el kell zárni, amikor a kabin foglalt.

Az érmeautomatika egyszerűbb változatban is szállítható MAD 1 néven, amely csak a bejáratot vezérli, és nem tartalmaz további funkciókat (világítás, szellőzés stb.).

Az MA sorozat minden érmeautomatája kiegészíthető egy belső PM- számlálóval,  illetve az RMA 2 zárófedélű rozsdamentes acél kerettel.

Csomag tartalma

  • rozsdamentes acél burkolat
  • érme elfogadó
  • elektronika
  • doboz érmékhez
  • zárral ellátott doboz burkolata
  • elektromágneses ajtózár kapcsolóval
  • dugó az eurokey-hoz

PM – elfogadott érmék belső számlálója
RMA 2 – rozsdamentes acél váz zárófedéllel

Ajánlatkérés