Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

MAD 6 falba építhető érmeautomata

Kérje egyedi ajánlatunkat!

MAD 6 falba süllyeszthető érmeautomata, mely lehetővé teszi az ajtók nyitását vagy egy eszköz használatát. A MAD 6 automata képes vezérelni a WC-kabin fényét és szellőztetőjét, valamint biztosítani tudja az ajtónyitást és a riasztásindítást a WC-kabin belsejében lévő SOS gomb megnyomása után.
A beállított kredit összeg módosítható. Az érmeautomatika kiegészíthető egy integrált dugóval -eurokey (mozgáskorlátozott felhasználók számára) – MAD6 INV.

A MAD 6 kétféle üzemmódba állítható:

1) ajtózárás nélkül – ezt a beállítást akkor használjuk, ha az automata vezérli a belépést és az ajtó minden alkalommal kinyílik, amikor a szükséges mennyiséget behelyezik

2) ajtózárással – ezt a beállítást akkor alkalmazzák, ha egy WC bejáratának vezérléséről van szó, ahol az ajtót el kell zárni, amikor a kabin foglalt.

Az érmeautomatika egyszerűbb változatban is szállítható MAD1 néven, amely csak a bejáratot vezérli, és nem tartalmaz további funkciókat (világítás, szellőzés stb.).

Az MA sorozat minden érmeautomatája kiegészíthető egy belső PM- számlálóval,  illetve az RMA 2 zárófedélű rozsdamentes acél kerettel.

Csomag tartalma:

  • rozsdamentes acél burkolat
  • érme elfogadó
  • elektronika
  • doboz érmékhez
  • zárral ellátott doboz burkolata
  • elektromágneses ajtózár kapcsolóval

PM – elfogadott érmék belső számlálója
RMA 2 – rozsdamentes acél váz zárófedéllel

Ajánlatkérés