Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

AUS 13 Automatikus zuhanyarmatúra keverőszeleppel, piezo nyomógombbal vezérelhető

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AUS 13 egy gazdaságos, rozsdamentes zuhanyarmatúra, falba szerelhető. Az AUM 13.2 változat keverőszeleppel van felszerelve. Vandálbiztos piezo-gombbal vezérelhető. Az elektronika biztosítja a víz automatikus elzárását az előre beállított idő lejárta után – ezért jelentősen csökkenti a zuhanyozáshoz használt vízmennyiséget. A kezelő beállíthatja azt az időtartamot, amely után a zuhany kikapcsol.

Az elektronika két módra állítható:

1) A gomb megnyomása után a víz a beállított ideig folyik, majd automatikusan leáll. A ciklus megismétlése után a kezelő beállíthat egy „kényszerített időtúllépést”, amikor a zuhany nem indul újra – a felhasználó vagy befejezi a zuhanyzást vagy várnia kell – ez jelentősen csökkenti a zuhanyzási időtartamot.

2) A felhasználó számára rendelkezésre áll egy bizonyos mennyiségű víz (amelyet az üzemeltető állít be). A felhasználó a gomb segítségével be- és kikapcsolhatja a vizet, ahogyan igényli. Amint a beállított mennyiséget eléri a felhasználó, megkezdődik a „kényszerített időtúllépés”, és a zuhany nem indul újra. Ezen funkcióval is lecsökken a felhasználók által a zuhany alatt töltött időtartam.

A kényszerített időtúllépés hossza 0-ra is állítható – ez azt jelenti, hogy a funkció le van tiltva, és nem lép működésbe.

A zuhany tükörrel fényes felülettel rendelkezik – alkalmas minden olyan térre, ahol nem pusztán a funkcionalitás számít, hanem az esztétikus megjelenés is szempont.

Az AUS 13 zuhanyt ajánlatos az SP 1 , SP 2 , SP 3 , SP 4 vagy SP 5  gazdaságos zuhanykarokkal használni.

Csomag tartalma

  • szerelődoboz csavarokkal és tömlőkkel
  • rozsdamentes acél fedél elektronikával
  • elektromágneses és gömb alakú szelep
  • keverőszelep

SP 1 – zuhanykar 9 l / perc.
SP 2 – vandálbiztos zuhanykar 9 l / perc.
SP 3 – vandálbiztos állítható zuhanykar 9 l / perc.
SP 4 – vandálbiztos állítható zuhanykar 9 l / perc.
SP 5 – vandálbiztos állítható zuhanykar 12 l / perc.
ZAC – tápegység 12V, 50Hz

 

Ajánlatkérés