Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

AUS 12 Zuhany armatúra keverő vagy termosztatikus szeleppel és piezo vezérléssel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AUS 12 egy gazdaságos, rozsdamentes zuhany armatúra, amely falba szerelhető. A felhasználó a víz hőmérsékletét keverőszeleppel (AUM 12.2) vagy termosztatikus szeleppel (AUM 12.TV) szabályozhatja. Vandálbiztos piezo-gombokkal van felszerelve. Az elektronika biztosítja a víz automatikus elzárását az előre beállított idő lejárta után – ezért jelentősen megtakarítja a zuhanyozáshoz felhasznált vízmennyiséget. A kezelő beállíthatja azt az időtartamot, amely után a zuhany leáll.

Az elektronika kétféle üzemmódban használható:
1) A gomb megnyomása után a víz a beállított ideig folyik, majd automatikusan leáll. A ciklus megismétlése után a kezelő beállíthat egy „kényszerített időtúllépést”, amikor a zuhany nem indul újra – a felhasználó vagy befejezi a zuhanyzást vagy várnia kell – ez jelentősen csökkenti a zuhanyzási időtartamot.
2) A felhasználó számára rendelkezésre áll egy bizonyos mennyiségű víz (amelyet az üzemeltető állít be). A felhasználó a gomb segítségével be- és kikapcsolhatja a vizet, ahogyan igényli. Amint a beállított mennyiséget eléri a felhasználó, megkezdődik a „kényszerített időtúllépés”, és a zuhany nem indul újra. Ezen funkcióval is lecsökken a felhasználók által a zuhany alatt töltött időtartam.

A kényszerített időtúllépés hossza 0-ra is állítható – ez azt jelenti, hogy a funkció le van tiltva, és nem lép működésbe.

A zuhany tükörrel fényes felülettel rendelkezik – alkalmas minden olyan térre, ahol nem pusztán a funkcionalitás számít, hanem az esztétikus megjelenés is szempont.

Az AUS 13 zuhanyt ajánlatos az SP 1 , SP 2 , SP 3 , SP 4 vagy SP 5  gazdaságos zuhanykarokkal használni.

Csomag tartalma

  • rozsdamentes szerelődoboz
  • be- és kimeneti csavarok
  • rozsdamentes burkolat
  • elektronika és elektromágneses szelepek
  • piezokontroll
  • termosztatikus szelep vagy keverőszelep (a típusának megfelelően)
  • kis szerelési tartozékok

SP 1 – zuhanykar 9 l / perc.
SP 2 – vandálbiztos zuhanykar 9 l / perc.
SP 3 – vandálbiztos állítható zuhanykar 9 l / perc.
SP 4 – vandálbiztos állítható zuhanykar 9 l / perc.
SP 5 – vandálbiztos állítható zuhanykar 12 l / perc.
ZAC – tápegység 12V, 50Hz

Ajánlatkérés