Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

AUS 11 Nyomógombos, hőszabályzós zuhanyvezérlés

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AUS 11 egy új típusú zuhanyszerelvény egy zuhany vezérléséhez. A szerelvény előkevert vízhez használható – egy bemeneti és  egy zuhanykimeneti könyökkel. A vizet az elektronikához csatlakoztatott vandálbiztos nyomógomb és az elektromágneses szelep nyitja és zárja le. A szerelvényt rozsdamentes, vandálbiztos fedél borítja a (szándékos) károkozás elkerülése végett.
A rögzítő rendszert úgy tervezték, hogy a burkolatot szerszámok nélkül el lehessen legyen, csavar vagy csavar nélkül. A burkolatot akkor is „be lehet tolni” a falszintbe, ha a tartódobozt nem megfelelő mélységben falazzák.

A rögzítési rendszert úgy tervezték, hogy a fedél szerszámok nélküli eltávolítása lehetetlen legyen, mivel egyetlen csavar sem látható. A fedelet akkor is be lehet “tolni” a falsíkba, ha a szerelődoboz nem megfelelő mélységben van befalazva.
Az AUS 11 azonos az AUS 1P-vel, más kialakítással és nagyon ellenálló fedőlappal.
Az elektronika két üzemmódban működhet:
1) A gomb START/STOP alapon működik – vízkioldás/zárás. Ha a felhasználó vagy a kezelő által beállított időn (pl. 20 másodperc) belül nem zárják el a vizet, az elektronika maga utasítja a vízleállítást. A felhasználónak újra meg kell nyomnia a gombot a vízfolyás elindításához. Ez jelentős víztakarékosságot eredményez, mivel a felhasználó csökkenti a zuhanyozás idejét.
2) A gomb START/STOP alapon működik. A kezelő által beállított idő (pl. 3 perc) lejárta után kényszerített szünet következik, amikor a vízfolyás nem indítható újra. Ez alatt az idő alatt a felhasználó kénytelen elhagyni a zuhanyzót vagy várakozni. Ez megakadályozza a felesleges zuhanyozást – vízpazarlást.

A csomag tartalma

  • szerelődoboz
  • bemeneti és kimeneti csavarok
  • elektromágneses szelep
  • gömbszelep
  • fedő fémlemez piezo gombbal
  • elektronika

SP 1 – zuhanykar 9 l/min vízhozammal
SP 2 – zuhanykar 7 l/min vízhozammal
SP 3 – zuhanykar 7 l/min vízhozammal
ZAC – 12V-os, 50Hz-es tápegység

   

Ajánlatkérés