Vandálbiztos termékek

Életet adunk a rozsdamentes acélnak

Termékek

PZ 011 L, PZ 011 P Sarok padlócsatorna (2 falhoz)

Kérje egyedi ajánlatunkat!

A PZ 011 L (PZ 011 P) csatorna vízzáró peremmel rendelkezik, és úgy tervezték, hogy 2 fal közé legyen szerelhető – hátsó és oldalsó peremei merőlegesek, hogy a függőleges csempék alá illeszkedjenek. Az első perem és a másik oldalsó perem vízszintes, hogy a csempepadló alá illeszkedjen. Az oldalsó peremek tekintetében az oldalak között különbséget teszünk – bal oldali kivitel (PZ 011L) – függőleges hátsó és bal oldali perem; jobb oldali kivitel (PZ 011P) – függőleges hátsó és jobb oldali perem. A csatorna kivezetése középen található, és teljes magassága a kivezetéssel együtt csak 100 mm.

A csatornák szabványos hossza 800 és 900 mm. Más egyedi hosszúságok is rendelhetőek. Anyag – rozsdamentes acél AISI 304, kívánságra más is lehetséges (pl. AISI 316).

A standard kivitelben 5 féle fedőrács választható ALFA 1 – BETA 3. Más, egyedi gyártású rácsok rendelésre biztosíthatók. A standard rácsok polírozott felületűek. Balottini homokfúvott felületkezeléssel (matt) is rendelhető árkülönbözet nélkül.

A tisztításhoz a WÜRTH tisztítószereket ajánlunk – anyagmegőrzés (0893 121 K) és anyagtisztítás (893 121 1).

A csomag tartalma

  • acélcsatorna
  • acél kifolyócső szennyfogóval
  • rács

Ajánlatkérés